Jacob Creeks- Adelaide

Vi har haft en urolig nat her i vores lille paradis.

Det har blæst – ikke bare en halv pelikan – men en hel pelikan med fætre og kusiner og det hele. Fluenetdøren klaprede og udhænget på alle ferieboligerne er lavet af stål og de wire som vinplanterne gror på kan godtnok også larme når det blæser sådan, men nu er det stilnet lidt af, så det er dejligt – dog lidt køligt ….16 grader .. .

Vi spiste morgenmad i pavillonen. I dag var det en ung gut – yngre en mig, ja, jeg tænkte det samme, det er UTROLIGT, at de må arbejde, når de er SÅ unge ??- nå, han snakkede en del, så det var hyggeligt. 

Vi har nu pakket bilen og om lidt kører vi til Adelaide, små 75 km væk.

Facebook Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *