Adelaide og Jamie

Det har småregnet i dag og nogle gange lidt mere end småregn . . . Ja, vi har vildt trist vejr, men det er varmt nok herinde i Adelaide. .

I dag har vi bare tøffet rundt i byen og støttet den ellers udmærkede Australske økonomi. Øøøøh, er det noget du ved noget om Jytte K – den Australske økonomi ? ….. Næææ. men det lyder smart ik’ ? ?? ?? Nå, men nogle nye klude til undertegnede blev det til og en almindelig kuffert og en kabinekuffert. Ja ja, vi kommer hjem med lidt mere end vi rejste ud med . . . Det var ventet . . ,sidste gang måtte vi også købe en ny kuffert – bare ikke så tidligt på turen ????

Inde i en lille smøge opdagede vi en god gammeldags slikbutik, hvor de mest solgte engelsk slik.

Vi købte lidt – mest for mine minders skyld ??? (?og dem har jeg da lov at ha’ ?)

Vi gik på South Australien Museum. . . . .Der var bl.a en udstilling om aboriginals

men resten …… det var altså lidt kedeligt, så det var hurtig overstået.

Området omkring universitet kom vi hurtigt igennem …. ??

I disse dag går der uniformerede soldater (mænd i uniformer….. I KNOOOOW ☺️☺️ ) rundt i gaderne her, og sælger bl.a valmuer i (stof/papir)

Anledningen er nu alvorlig nok. Den 11. november er en stor mindedag for alle både civile og folk i tjeneste og markerer afslutningen på første verdenskrig. Der afholdes to minutters stilhed på den 11. dag, i den 11. måned for at mindes enhver, der har mistet livet, i hvilken som helst konflikt.

(Tyvhugget fra nettet)

På et lille græsareal mellem det store mindesmærke og Parlamentsbygningen, er der stillet nogle små hvide kors med navne på – opstillet i regimenter. På mange af dem var der sat en lille rød valmue.

Valmuen er jo en skrøbelig blomst, der med lethed taber bladene. Derfor er den et symbol på livets skrøbelighed og den røde farve symbolisere blodet fra de faldne soldater. Smukt ikke ? Har vi det i Danmark….egentlig . . .det håber jeg.

Frokost …… se den blev indtaget et helt specielt sted

– The Naked Chef – I wich …..og så måske alligevel ikke … suuuk hjerte?

Nå, men han har altså en Italienske restaurant i Adelaide.

Det er en forholdsvis stor restaurant – og frokost-ruchet var overstået, så der var ikke så travlt. Jeg ventede altså også med, at tage billeder til folk ikke var der ……

Desværre var han der ikke selv ? går vi da ikke ud fra. Vi så ham ihvertfald ikke og jeg er jo alt, alt for genert til at spørge ?

Vi ledte efter en stofforretning , men fandt i stedet en knappeforretning ……. iiiih guder, hvor var der mange knapper ….

Aldrig har jeg set noget lignede …. jeg kender et par stykker der ville gå i selvsving i den forretning, men jeg selv blev fuldstændig overvældet og fik ikke købt en eneste knap ???

Neller fandt nogle VOLVO logoer til tøj, så var hans lykke gjort ?

Vi prøver at finde en stofforretning i morgen, hvis vi kan komme rundt i byen, for der er JULEPARADE … på sådan en Disneyworld-agtig-måde. Hvilket også ses på mængden af gæster,der tjekkede ind på hotellet her til aften. Da vi kom hjem efter aftensmaden stod der gæster i kø helt ud på gaden og den stakkels receptionist havde nok at se til.

Neller foreslog ellers frejdigt, at jeg lige gav hende en hånd og det gav da også helt flasback til en busfuld gæster fra Finland en sen aftenvagt Way-Back-When undertegnede tjente til dagen og vejen som hotelreceptionist.

Ellers er der ikke det vilde at berette fra regnvåde – men varme – Adelaide

Facebook Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *