We are back :-)

Så ankom vi ENDELIG til Australien igen. Vi landede kl. 22.07 godt trætte efter 23 timer undervejs. og JA, det var med våde øjne, at vi (læs=jeg) så Australien komme til syne…. For pokker, hvor har jeg glædet mig til igen at være her.

Ruten fra Dubai til Sydney

Vi fløj ud af Kastrup i går kl. 15.35, mellemlandede i Dubai og med 1 time og 56 minutter i layover, så var det om at få flyttet futterne, for Dubai lufthavn er – efter vores mening – ikke lige den letteste at finde rundt i . Nu er der selvfølgelig nogle der kan huske, at jeg kan blive væk i en telefonboks – og sådan var det engang, men ikke længere… nej nej – …… for der FINDES ikke telefonbokse mere …. ha ha ha ha …

Nå men vi fandt, hvor vi skulle være – gik lidt rundt for at få kroppen lidt igang igen … ikke for langt væk? (med tanke på før omtalte telefonboks… ) fniiis… og i øvrigt så boarder de jo også i god tid, når så mange skal med.

Der kan jo være 425 passagere på en A380. Og hvert eneste sæde var besat i dag mellem Dubai og Sydney, til stor ærgrelse for Nellers sidemand – ikke mig, men til den anden side – for hans sæde var lidt løs i – som man siger . Det eneste jeg sagde var – Godt jeg tog en vinduesplads …hmmm … nå, men heldigvis var der heller ingen konstant skrigende små børn, som ikke forstår hvorfor de skal være fastspændt og hvorfor det gør ondt i ørerne, når man sådan letter og lander.

Jeg mente, at turen ville tage 8 timer, men på grund af tidsforskellen blev det kun til 6 timer – det klager vi nu ikke over.

Som regel er der jo mange sjove og hyggelige mennesker med og der var da også flere der – uden at vide det – stod for lidt underholdning – bl.a. fik jeg i dag vist, hvor mange forskellige måder – og det var virkelig mange – man kan forsøge at flytte en trøje og en ekstra taske frem og tilbage i bagageboksen og opleve – den ene gang efter den anden – at den STADIG ikke kan lukke – altså boksen … virkelig sjovt.

Og nej, der skal ikke så meget til, at more mig når jeg sidder i en flyvemaskine på 12. time ……??? ?

Flyveturen gik for så vidt fint. Da vi fløj ud af KH, blev vi bekræftet i at “over skyerne er himlen altid blå”

og vi fik også set nogle flotte sol op-og nedgange

…Vi fløj ind i noget turbolens flere gange men klart “vildest” var de gange på ruten Dubai – Sydney …. og vi ved jo godt hvor meget jeg ELSKER turbolens ….? …NOT ….. men det gik .- hurra for små hvide piller ?
– . og da det var overstået, så er det jo – i bund og grund – på en god dag – en ganske behagelig måde at rejse på – og forplejningen kan man ikke klage over. Og her kan I ikke engang se desserten … Brownie med salty caramel….. Jeg kunne både høre engelesang og kirkeklokker …. den var VIDUNDERLIG …

Men nu er klokken 02.26 her i Sydney, så herfra siges Godnat .I morgen venter en afslappende dag, men med flere gensyn. Vi glæder os.

Facebook Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *