Sydney, dag 2 – Helikoptertur og operahuset

I dag har været en virkelig ubeskrivelig FANTASTISK, oplevelsesrig og grænseoverskridende dag.

Vi skulle på en helikoptertur over Sydney Harbour og ud over den berømte Bondi Beach.

Vi blev afhentet på hotellet kl. 9 af en chauffør fra Sydney Helitours og efter et enkelt hotel stop for at samle et andet par op, kørte vi mod lufthavnen.

Her blev vi registreret og vejet …  (sig det ikke højt, sagde jeg til ham) og vi fik betalt for turen – altid rart, at de har fået betaling, hvis vi skulle falde ned .. ha ha ha, Derefter skulle vi læse nogle sikkerheds instrukser og se en film om …hvis og hvis ..  Vi skulle vente lidt, så vi fik kigget lidt ud af vinduet på de forskellige helikoptere . .

Vores helikopter
Vores helikopter

Vi fik en redningsvest om maven og kort efter blev vi hentet af piloten og Scott, som han hed, forklarede hvordan man stiger ind i helikopteren uden af hænge i døren, hvilket jo er heeeel vildt nemt ;-(  når Vorherre ikke har været vanvitig gavmild med benknogler  . . . . .Han viste også, hvordan døren åbnes hvis nu ….

Vi er klar
Vi er klar

Vi besluttede at Neller skulle sidde foran ved siden af piloten og jeg sad så bagved. Vi fik headset på og blev spændt fast.

Glæder sig ...

              nervøs, men spændt ...

Så startede Scott helikopteren op og hold da lige op, hvor sådan en lille maskine lamer.  Det tog lidt tid, at få den ordentlig op i omdrejninger .. eller noget…. og pludselig løftede den sig fra jorden og vi fløj …… uuuuhhh …. men  WAUW …. .. FOR POKKER – jeg sidder i en helikopter som flyver …..  men WAUW ….sikke en udsigt … sikke en måde at se byen på ….  Det er  jo fantastisk – Og ja, måske har du prøvet det før, men jeg har aldrig så meget som forestillet mig, at skulle sidde i en helikopter, som rent faktisk ikke er bundet fast til en karrusel .. ha ha

men WAUW ….. det er da den fedeste måde, at se byen på  😉

 

Prøv lige at se Sydney Harbour Bridge

Sydney Harbour Bridge
Sydney Harbour Bridge

er det ikke bare flot ……. og operahuset ….

 

Sydney Opera House
Sydney Opera House

Det er da det flotteste, du længe har set ikke ?  ….

Vi fløj lidt rundt over havnen og Scott fortalte en masse og udpegede lige så meget .. og vi kan desværre ikke huske ret meget. Vi fløj også over den berømte Bondi Beach – som Scott var lidt overrasket over, at se halvtom på sådan en flot dag, men hvad ved vi om det. Desværre bliver det nok det tætteste, vi kommer Bondi, mens vi er her. Vi har 100 ting, vi gerne vil se her i Sydney og Bondi står ikke lige først for, på vores fælles liste ….  heller ikke selvom de har en aldeles lækker dyrlæge …..sludder   …. nogle søde katte …  🙂

Nå, men her kan du lige se dyrlægen …… ups, jeg mener selvfølgelig  – Bondi Beach …. fra helikopter ….

 

Bondi Beach

Nå, men vi landede efter 20 minutter og der var kun en ting som vi var kede af ….. At vi ikke havde bestilt den længere tur, men vi kunne jo ikke vide, at hende Fru Knudsen ville være så aldeles pjattet med det ……og næste gang bliver nok ved Uluru og det er min tur til at sidde forrest 🙂   yeaaaa….

Vi købte “vores helikoptertur”  på et USB-stik, men det må I se når vi er hjemme igen.

Dagens anden udflugt var en rundvisning i Sydney Opera House. Det tager en time, men må ikke fotograferer derinde under rundvisningen, men jeg kan garantere at det er nogle meget flotte koncertsale og guiden var MEGA-morsom…  De er meget stolte af deres operahus og vores Utzon . .

Efter rundvisningen satte vi os udenfor i det skønne skønne vejr og spiste frokost  med operahuset på den ene side og broen på den anden .. .. FANTASTISK …  og på samme tid, stadig nærmest ufatteligt  🙂

 Tidligere på formiddagen sad vi der også … Neller fik en australsk øl (smagte herligt) og jeg fik en Mojito  …

14543480_10209973469669859_1811530621_n

Her kan du se nogle af de billeder vi tog i dag :

Scott

Billede 1 af 13

Facebook Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *