Sydney, dag 4 – fridag

I dag er intet planlagt 🙂

Vi sov længe .. lige til kl.08.30 … Vi spiste morgenmad som på dette hotel er virkelig lækkert og vældig varieret …

Vi besluttede at besøge Tarunga Zoo som ligger ca 12 minutters sejllads fra Circular Quay , som jo er havnen ved siden af operahuset. Man kan også tage et tog, men lidt kongelig har man da lov til at være ..  hø hø

Når man stiger af færgen (mere kongelig er man vel ikke) kan man vælge at stige på en shuttlebus  eller tage kabel-lift-ting ….  Jeg kan ikke huske, hvad man kalder dem   🙂

 

Men der er ikke så meget at fortælle, andet end at vi havde en total afslappende dag, hvor vi  gik 12423 skridt – fik 3 måltider mad ..  en is  og – jo for pokker – det skal jeg fortælle ….

Ham den navneløse cykel-tour-guide viste os et sted, hvor man kunne få, hvad han kalde ” de lækreste cream puffs” … hmmm -tænkte jeg,  det lyder da bestemt som noget for mine sarte smagsløg..

Så efter turen til Tarunga gik vil til China Town, hvor vi spiste lækker aftensmad og fandt frem til den lille bitte biks med de før omtalte cream puffs.

1 dollar for 3 stk – det er da til, at have med at gøre. Altså man kunne få 18 stk for 5 dollar …hmmm.. NEJ Jytte, stop dig selv – og det gjorde jeg så.  😉

3 stk i en pose … varme var de ..kugle runde og duftede af vafler og det er da en meget god start.

 

Så langt så godt …. en ud af posen og i med tænderne ..  De smagte af vafler og inde i midten var der fyldt op med varm vaniljecreme, sådan på lagkage-creme-måden.

img_5383

De smagte herligt ….  hvis de lige havde fået et drys florsukker .PERFEKT ville så være ordet….

 

Nå, men jeg sagde jo, at der ikke var meget at berette i dag, så her kan du se et udvalg af de billeder vi tog i løbet af dagen . . .

 

Centralian Carpet Python

Billede 1 af 13

 

 

 

Facebook Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *