Kangaroo Island – dag 1

Vi fløj fra Sydney til Adelaide i torsdags med Quantas. Vi tog en taxa til hotellet, hvor vi har fået et værelse med et lille tekøkken, så det er dejligt. Vi skal jo opholde os der i 1,5 dag .. ha ha  .. Det er et fint værelse og hotellet ligger i gå afstand til centrum (tror vi)  ..  Vi pakkede ud og fik noget sen frokost og så skulle vi ellers pakke nogle små tasker og i seng for vi skulle op kl 04.30. De næste to dag skal vi nemlig tilbringe på Kangaroo Island.

Vi blev hentet kl. 06 i en stor bus og der skulle samles mange flere op på vejen til færgen og der var et par timers kørsel forude. Vi var mange forskellige nationaliteter. Der var folk fra Finland, Tyskland, Canada, Australien, England, Italien (bryllupsrejse) og 2 hold fra Danmark.

Det tog ca 45 min at sejle til færgen og straks vi kom til Kangaroo Island blev vi igen sat på en bus og så tog turen fart – på alle måder.

Første stop var Emu Ridge Eucalyptus Distillery, som er en lille familie ejet farm, hvor de fremstiller deres helt egen eukalyptusolie. Vi blev vist det sted, hvor olien bliver fremstillet og de var naturligvis meget entusiastiske omkring det. Det var VÆLDIG interessant

Efter rundvisningen på farmen fik vi en rundvisning (helt bogstaveligt – og den var jo nærmest ikke større end vores køkken) i butikken og så kunne vi ellers gå shop-amok. Vi (læs:jytte) bevarede roen og købte kun småting.

Vi fik lækker frokost på  Vivonne Bay Bistro, som lå en kort køretur derfra.

Herfra skulle vi til Seal Bay Conservation Park, hvor vi fik en guided tur til strande for at se alle de vilde søløver. Vi kom faktisk ret tæt på de vilde dyr. De var ret beskyttende omkring dyrene og det hele forgik på dyrenes præmisser – der var ikke noget klappen en sæl på ryggen. Vi måtte se men SÅ absolut ikke røre – de kan være temmelig aggressive, men flotte er de som de ligger der på stranden og slapper af og helt vildt at se dem “fri” ….

img_5681

 

 

Så var der direkte afgang til et fugle show. Vi blev præsenteret for flere forskellige australske fugle og fik fortalt om hvordan de lever og jager. Vi kunne under kyndig vejledning holde en fugl, imens der blev fortalt.  MEGA interessant.  Jeg lagde hurtigt en hold-en-fugl-plan .. nemlig at vente på ørnen … For DET er en flot flot fugl, men neeeejj, snydt jyt-pyt, den måtte vi ikke holde .. ØV, men hold nu op, den var flot.

Så kørte vi videre ud til kysten. Nu skulle vi videre til det mest interessante, nemlig se kænguruerne.. jublee … .. nååårrhh, hvor er de søde (vi mødte heller nogle af de rigtig store) Vi kunne gå stille rundt i mellem dem og håndfordre dem og nusse dem lidt.

 

Det skal vi nok ikke gøre, hvis vi lige render ind i en kænguru i outbacken om nogle dage….

Første dag på Kangaroo Island var ved at være slut og vi kørte til vores hotel. Det var godtnok en presset program i dag, så det gjorde godt med et dejligt måltid mad, en enkelt flaske vin og så i seng.

 

Her kan du se lidt flere billeder fra i dag .. .. ..

Facebook Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *