Roadtrip, Halls Gap – Robe SA …. og lidt muggeri…

Da vi vågnede kl ca 06. var der 8 graders varme – hvis du vil kalde det varme ?- i hytten. Jo jo, fornøjelsen ved at bo i en hyggelig lille træhytte er jo lidt blandet … til tider … ihverfald når man er medlem af NPK ?????.

Vi får sat gang i varmepumpen og det hjælper efterhånden så meget på det, at jeg indvilliger i at stå op ..

Klokken er 09.40, da vi forlader Halls Gap i silende regn. Vi fik lige et glimt af den lille joey- kænguru, da vi spiste morgenmad.

Foran os ligger mellem 4-6 timers kørsel til Robe i South Australia. (GPS siger 4 timer, men ejeren af hytterne siger 6 timer, – så det er spændende) Det er godtnok meget få biler, vi møder på vejen på denne “morgen” men det er vel primært også et turist område, så der soves nok længe.

På vej ud af byen kom vi forbi en mark, hvor der sad 20-25 hvide kakadues og nej, fotografens tempo er ikke hvad det har været, så det kan ikke dokumenteres ?…. Men det er altså vildt, at de bare flyver omkring i det fri.

Vi har kørt ca 10 minutter, da vi ser de første vilde kænguruer eller waalabies – svært at se på afstand om det er det ene eller det andet – og to Emu’er så vi også … det ER altså skørt?

Desværre når vi heller ikke, at køre en hel time før vi allerede har set 3 trafikdræbte kænguruer/wallabies . . . Det stikker altså i dyrehjertet ?

Når man sådan kører ad Highwayen – kunne man godt tænke, at marklandskaber er marklandskaber  – uanset hvor i verden man befinder sig – og så alligevel ikke vel ? For der er langt flere træer her og man fornemmer alligevel også sagtens, at der er KÆMPE forskel i vidderne. Og så selvfølgelig det faktum at et bjerg dukker op i ny og næ og diverse gule skilte der advarer om kænguruer og andet wildlife . . . 

I øvrigt er der også en markant forskel i størrelsen på lastbiltog …. De er jo kæmpestore – og så ved vi jo godt, at vi ikke engang har mødt de største endnu.

Der er ikke sket så meget i dag, da vi jo har kørt det meste af dagen. Det har faktisk regnet og tordnet, det meste af vejen – kun lige da vi kørte ind i South Australia skinnende solen på de mange spød-grønne vinmarker . . .

men det var hurtig overstået ……

Vi nåede frem til Robe ca kl 14.30. Robe ligger helt ud til kysten, men i dag er det ingen fordel, for det stormer en halv pelikan og vinden er kold. Vi har vist kun lige kunnet skrue os op på sølle 14 grader her og de temperaturer har vi jo nærmest ikke pakket til, så jeg er dæleme glad for at Niels ikke fik min sweater med tilbage fra Kastrup.

Nå, men vi finder Robe House, som er det B&B vi skal bo på i nat. For os et typisk australsk hus med en veranda og en rosenhave – som vi ikke lige skal bruge i dette vejr – og igen har vi fået en stor lejlighed med plads til alt for mange. ??

Vi synes at det er et lidt upersonligt B&B, idet der ved ankomst står et skilt som henviser til et skab for enden af bygningen. Inde i skabet ligger en seddel, hvor navne på de forventede ankomster står med et værrelsesnummer ud for, og en besked om at nøglen hænger i døren.

Inde i lejligheden ligger en ny seddel som forklarer, at morgenmaden er do-it-yourself og der er æg, yougurt, smør, marmelade, mælk og brød i køleskabet. Der er kaffe og te på hylden så vi mangler ikke noget …. Jeg synes bare, at det virker lidt vi-gider-godt-at-have-et-B&B-men -vi-gider-ikke-gæsterne-agtigt……

Det er et virkelig sødt og charmerende, men GAMMELT hus, som er møbleret med – for huset – tidsvarende møbler.

Men hvor det også trækker ind af døre og vinduer .. ALTSÅ som i vi tager uldne sokker på og lægger håndklæder i klemme under døren

og tager tøj på i seng. Det var tænder-klaprende koldt… ..

Vi gik en tur ind og så lidt på byen og købte noget pizza med hjem og håbede at huset var blevet varmt, da vi kom tilbage, men nej …… så gik vi i seng…..

Med det her B&B har vores bureau skudt helt forbi …. det må vi altså sige, men heldigvis skal vi videre i morgen og så går det hele jo nok alligevel ? Og herregud, hvis vi aldrig får større problemer end det …….. ?

Facebook Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *